másról

stemplik

2010 (1) ajánló (14) álarc nélkül (1) álom (2) álruhás túra (2) aranka (5) bak fitty (2) bannolás (2) báttyó dajdaj (1) báttyó szájjky (1) bebólint szidy (5) béla bátya (1) benő (1) benyeli urna (1) betegség (1) bevág bunda (5) bevág butellácska (4) blogger (2) bobipettinzon gyulus (2) borítékolás (1) bredpitt bandi (1) come back (1) csárlisín karcsi (1) csuporszáj jánuszka (2) dalhuszár gejl (2) davidson szindróma (1) délnyugat rozál (1) demokrácia (3) dezső (26) dimenzióváltás (1) disztópia (2) dubajozás (1) dzseneniszton julika (2) dzsordzsklúni béla (1) egzitpól (1) émivájnó ancsika (1) evelin (1) farok (4) fauszt (1) fidesz (1) figyelm (1) fricitáp (5) frustratio (1) gyomorrontás (1) győzike (1) gyülekezet (1) hájfelni májfolt (1) halivúd (1) helyreigazítás (1) hir (40) hit (1) hóth ratyi (1) hülyesztori (1) húsvét (1) ildi néni (1) interjú (1) isten (1) jakuza (1) jobbik (2) jolán (2) jövő (2) kamu rohadt (1) kanca pata (7) kéményseprő (1) királyi tv (1) kispacni állottpuna (1) klajudia (2) kommentelők (1) kórház (1) kormai misztika (2) közélet (3) kravács (6) krisztus (1) krueger emánuelle (1) kurvák (1) lajcsi papó (2) lajos (24) lakájmédia (1) ledér cedér (2) linzilohen rózsika (1) locsoló versek (1) maddie (1) malackaraj (1) mancika (2) matild (1) mese (1) mettyúvón ica (5) mihajéla (1) modell (2) mszp (1) navi (1) nedveczky lónyál (1) nemkő bráner (4) nokiás doboz (1) nyitobeszéd (1) nyitrai főmogul lapát (2) nyomuldegáz beó (1) odin (1) ojabun (1) oligarcha (1) operabál (2) orvos (1) pártok (1) pataky attila (1) pénis (1) pléhtoj (1) pöcshi ellenshég (1) polgárok (2) préták (1) prostitúció (1) pufi májk (1) puki csuka (2) rege adalfréd (2) romantica (10) rondaliba hoki (2) saga (37) seggbeteszi rita (3) senkilend tövismadarai (1) sóher lófej (7) szavazók (1) száz euró (1) szellemirtás (1) szerelem (11) szittya (2) szleng (5) szolgálati közlemény (1) szünet (2) tájgervúdsz tibi (1) tájmsz (6) társadalom (3) tekla péla (7) tervek (13) tipizálás (2) tódor (8) tótékolás (1) undok lecó (2) vágasi rés (2) válaszlevél (1) választás (1) választások (1) választók (1) varánusz pállottka (2) végbél (1) viktor (2) virág (1) vízperverz gyuri (1) voksolás (1) zene video (4) zsellér rocky béterv (6)

gájricsi

Gájricsi Dezső: Vadmagyar szkíta hazánkfija. Álbijonból frissen Hungárijába szakadt büszke honfitárs.(amúgy egy Tourette-szindrómás barom.) Amit/akit utál: Az Asszonyt (Maddie,akit csak így hív), a világot, Lajost, Klajudiát, Tódort, a ratyikat, az idegenszívűeket +Téged. Amit/akit szeret: a turulmadarat, a csodaszarvast, Csaba királyfit(csillagösvényestül-mindenestül), Árpád vezérünket nagyon, a Vereckei-hágót, a kerecsensólymot(de ez ugyanaz, mint a turul) árpádsávokat, íjászatot, kumiszt, Attilát Isten ostorát, (de a kardját is) őskutatást, mélymagyarkodást, a hét vezért, Leventét Hunort,Taksonyt, Zoltát, Vazult, Gézát, az árpádházi királyokat úgy amblok, na meg a többi Magunkfajtát. Lajosom: vadmagyar, de nem szkíta. Ez mindent elmond róla.

lászt csevej

  • -Tom-: @paneltigris 1: Kösz, hogy erre tévedtél Tigris :) (2011.04.11. 09:21) Romantica-csenel: A mikropénisz, a Béla meg a Dezső exe
  • paneltigris 1: Fogalmam sincs hogy keveredtem erre az oldalra, de beszarás volt a történet! Nagyon jót röhögtem, ... (2011.04.10. 07:58) Romantica-csenel: A mikropénisz, a Béla meg a Dezső exe
  • -Tom-: @tesz-vesz: Köszönöm szépen. Azt hiszem, ez a legszebb bók, amit mostanában kaptam. Érzelmeket ki... (2011.03.07. 09:47) Óperabál - Lájv
  • tesz-vesz: @tomsawyer: keresőben találtam rá, minő meglepteés dátumot nem néztem nem érdekel az a szó, és má... (2011.03.05. 12:37) Óperabál - Lájv
  • -Tom-: @tesz-vesz: Azért valami nagyon érdekelne, Tesz-vesz. Remélem nem veszed sértésnek ezt a kommentet... (2011.02.23. 18:02) Óperabál - Lájv
  • -Tom-: @tesz-vesz: {nagyon nevet} Ne dicsérj! Elbízom magamat. :D Nem nagyon vagyunk egymásra ráhangoló... (2011.02.14. 10:40) Óperabál - Lájv
  • tesz-vesz: @tomsawyer: rohadt idegesítő vagy! kérdeztél vmit én mondtam h nem ebben nicsn semmi humoros! (2011.02.14. 09:47) Óperabál - Lájv
  • Utolsó 20

pontos gergely tájm

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2010.05.08. 21:12 -Tom-

Délnyugat Rozál

Rozál véletlenül keveredett bele.
Ahogy az már lenni szokott.
Üdülni ment Délegyházára SZOT-beutalóval, amikor összetalálkozott a prostitúcióval.
Gyanútlanul korzózott épp a főtéren, mikor az egyik bukszus mögül kiugrott és szembe jött vele. Leszólította, ő meg mivel egy nyitott és barátságos ember, lévén hogy falun nőtt fel - a hatodik kerületben - hát szóba elegyedett. És hopp! Mire észbekapott, már konzumált „olaszban” és száz euróért szopta a farkakat.
Így esett.
Rozálnak nehéz gyerekkora volt egyébként.
Ez tehető felelőssé a túlzottan közvetlen természetért.
Mindent megkapott, amit a száján kiszólt, apja a ’November hét’ MGTSZ külkapcsolatokért felelős inszeminátora a csillagokat is lelopta volna teszkós zacskóban az égről, csak, hogy Rozál lelkivilága meg ne zakkanjon. Ezt a tűrhetetlen ridegtartást aztán Rozál megelégelte, és tizenkét évesen a fiúvécében leszopta a pedellust, mert érezte, hogy Bandi bácsinak igénye van rá. Bandi bácsi hörögve harákolt és adott egy Boci csokit érte, aminek jó íze volt - főleg Bandi bácsi után – és Rozál örült neki, mert már akkor szerette, ha dicsérik.  
És ez később sem változott.
 Ezen a sikeren elmerengett, majd másnap Bandi bácsitól előre kért egy doboz zsírkrétát és elindult a végzetes úton. Ami Délegyházán a főtéren tetőződött be.
 
Ott futott össze Lojzival a tudományossal.
Lojzi hivatásos 'segítő' volt, adott egy-két tippet, a digókhoz. Rozál ezt követően bele volt keveredve, és azok a bizonyos rajta kívül álló okok teljesen uralták az életét. Nem tudott róla, hogy hogyan és miért, de olaszban nagy volt rá a kereslet, ő meg kiszolgálta azt. Áldozatként. Sokat szomorkodott emiatt, aztán elment Milánóba, vett egy-két dócsebabbana táskát a keresményéből és akkor kicsit megvigasztalódott, de ez teljesen átmeneti volt. Mert rögtön utána megint szomorkodott. 
 
Bele volt kényszerítve teljesen, mert Lojzi szerint egy hét alatt egy autó árát megkeresheti, és ez őt erősen revolverezte arra, hogy lehetőleg naponta húsz kuncsaftot megalázó módon kielégítsen. A végére már egészen ki volt égve ettől a kényszerítéstől, így amikor kiderült, hogy a prostitúcióval egészen közeli a kapcsolata, akkor hirtelen nem tudta miről is van szó. És tiltakozott. Még a bíróságra is elment, hátha ott kimondják, hogy ő Bobby 2.0. női version a Dallasból, az egészet álmodta, fingja nincs mi az a prostitúció. Ő nem ismeri, nem hallott még róla, de nagyon elítéli.
Megdöbbent azonban, mert a koncepciós bíróság összejátszott a prostitúcióval, és az ellenkezőjét mondta ki, orvul.
Hogy fájdalmat okozzon Rozálnak. Nyilván.
Nah, ekkor Rozál kicsit elgondolkodott, és magába szállt. Úgy döntött megszakítja a kapcsolatot prostitúcióval, és mosónő lesz. Mert nagy a respektje a szakmának, állandó a visszajelzés – ami építi az önbizalmat – emellett sokat lehet profitálni belőle. De előtte még akinek tud, segít, hogy érvényesüljön olaszban, úgy mint ő, mert  szíve az van neki, és hatalmas.
Aztán amikor a gaz Bíróság a kerítést emlegette, amit nem kell ugyan állandóan festeni, ha belepi a rozsda, viszont kurva gyorsan három év letöltendőt lehet kapni érte, akkor megint értetlenkedett, hogy miért nem szereti őt a Bíróság, és mi az oka annak, hogy bántja?
Rozálra rájár a rúd.
Ez a konklúzió.
Mindenki ellene van.
Lojzi tehet róla – az fix.
Mert egyet nem súgott meg neki Délegyházán. A nagy sietségben elfelejtette elmondani, hogy kurvának lenni szép és régi múltra visszatekintő foglalatosság, ami jelenleg közmegbecsülésnek örvend.
Nem kell szégyellni.
Tévében főműsorsávban lehet nyilatkozgatva taglalni, sőt, műsorvezetőként szexuális tanácsadó rovatot vezetni, mint valami modern Luxelvira. A permanens autógramosztástól ínhüvelygyulladással kezelik a munkaközösség tagjait az SZTK-ban, posztereikre maszturbál a fél nemzet titokban. Meg néha nyilvánosan. Divatos dolog. A fészbúkon rajongói oldaluk van, százezrek csatlakoznak, vagy hallgatólagos támogatásuk kifejezendő, pucsító, meztelen seggű fotót töltenek fel lehetőleg delejes, azaz echte autentikus, kurvás nézéssel.
Már megjelentek a hamisítók is.
 A bárcatolvajok.
Direkt próbálnak asszimilálódni, öltözékben, beszédben, viselkedésben.
Ők a hobbisták.  
Hobbiszajhából lassan Váci utcát lehet torlaszolni, annyira felkapott cemendének látszani.
Csak idő kérdése és külön ünnepnapot kapnak, a költészet, meg a föld napja mellett lesz egy kurvák napja is. Piros betűs ünnep, ingyen kolbásszal, táncmulatsággal, busójáráshoz hasonlatos felvonulásokkal. Lufikkal a szigeten. Óvodai karneválon basznak tündérnek öltözni a lányok, ha kurvák is lehetnek. Sőt a fiúk is, mert joguk van hozzá.
Csokiból öntik őket, mint a mikulást és a kis csizmában azt leli felnőtt és gyerek, aztán lehet nyalakodni orrvérzésig, jóízűen.
Tessék hát felvállalni!  
Nem notóriusan hazudozni róla, Lojzira kenni, meg a gaz a prostitúcióra, ami ármányosan behálózta. Nem többnek, másnak látszani. Nem eljátszani a modellkedést, hátha lesz, aki elhiszi. Kiállni, és nagyot kiáltani: kurva vagyok, vállalom!
 
 

124 komment

Címkék: modell prostitúció kurvák dubajozás mettyúvón ica délnyugat rozál száz euró


süti beállítások módosítása