másról

stemplik

2010 (1) ajánló (14) álarc nélkül (1) álom (2) álruhás túra (2) aranka (5) bak fitty (2) bannolás (2) báttyó dajdaj (1) báttyó szájjky (1) bebólint szidy (5) béla bátya (1) benő (1) benyeli urna (1) betegség (1) bevág bunda (5) bevág butellácska (4) blogger (2) bobipettinzon gyulus (2) borítékolás (1) bredpitt bandi (1) come back (1) csárlisín karcsi (1) csuporszáj jánuszka (2) dalhuszár gejl (2) davidson szindróma (1) délnyugat rozál (1) demokrácia (3) dezső (26) dimenzióváltás (1) disztópia (2) dubajozás (1) dzseneniszton julika (2) dzsordzsklúni béla (1) egzitpól (1) émivájnó ancsika (1) evelin (1) farok (4) fauszt (1) fidesz (1) figyelm (1) fricitáp (5) frustratio (1) gyomorrontás (1) győzike (1) gyülekezet (1) hájfelni májfolt (1) halivúd (1) helyreigazítás (1) hir (40) hit (1) hóth ratyi (1) hülyesztori (1) húsvét (1) ildi néni (1) interjú (1) isten (1) jakuza (1) jobbik (2) jolán (2) jövő (2) kamu rohadt (1) kanca pata (7) kéményseprő (1) királyi tv (1) kispacni állottpuna (1) klajudia (2) kommentelők (1) kórház (1) kormai misztika (2) közélet (3) kravács (6) krisztus (1) krueger emánuelle (1) kurvák (1) lajcsi papó (2) lajos (24) lakájmédia (1) ledér cedér (2) linzilohen rózsika (1) locsoló versek (1) maddie (1) malackaraj (1) mancika (2) matild (1) mese (1) mettyúvón ica (5) mihajéla (1) modell (2) mszp (1) navi (1) nedveczky lónyál (1) nemkő bráner (4) nokiás doboz (1) nyitobeszéd (1) nyitrai főmogul lapát (2) nyomuldegáz beó (1) odin (1) ojabun (1) oligarcha (1) operabál (2) orvos (1) pártok (1) pataky attila (1) pénis (1) pléhtoj (1) pöcshi ellenshég (1) polgárok (2) préták (1) prostitúció (1) pufi májk (1) puki csuka (2) rege adalfréd (2) romantica (10) rondaliba hoki (2) saga (37) seggbeteszi rita (3) senkilend tövismadarai (1) sóher lófej (7) szavazók (1) száz euró (1) szellemirtás (1) szerelem (11) szittya (2) szleng (5) szolgálati közlemény (1) szünet (2) tájgervúdsz tibi (1) tájmsz (6) társadalom (3) tekla péla (7) tervek (13) tipizálás (2) tódor (8) tótékolás (1) undok lecó (2) vágasi rés (2) válaszlevél (1) választás (1) választások (1) választók (1) varánusz pállottka (2) végbél (1) viktor (2) virág (1) vízperverz gyuri (1) voksolás (1) zene video (4) zsellér rocky béterv (6)

gájricsi

Gájricsi Dezső: Vadmagyar szkíta hazánkfija. Álbijonból frissen Hungárijába szakadt büszke honfitárs.(amúgy egy Tourette-szindrómás barom.) Amit/akit utál: Az Asszonyt (Maddie,akit csak így hív), a világot, Lajost, Klajudiát, Tódort, a ratyikat, az idegenszívűeket +Téged. Amit/akit szeret: a turulmadarat, a csodaszarvast, Csaba királyfit(csillagösvényestül-mindenestül), Árpád vezérünket nagyon, a Vereckei-hágót, a kerecsensólymot(de ez ugyanaz, mint a turul) árpádsávokat, íjászatot, kumiszt, Attilát Isten ostorát, (de a kardját is) őskutatást, mélymagyarkodást, a hét vezért, Leventét Hunort,Taksonyt, Zoltát, Vazult, Gézát, az árpádházi királyokat úgy amblok, na meg a többi Magunkfajtát. Lajosom: vadmagyar, de nem szkíta. Ez mindent elmond róla.

lászt csevej

  • -Tom-: @paneltigris 1: Kösz, hogy erre tévedtél Tigris :) (2011.04.11. 09:21) Romantica-csenel: A mikropénisz, a Béla meg a Dezső exe
  • paneltigris 1: Fogalmam sincs hogy keveredtem erre az oldalra, de beszarás volt a történet! Nagyon jót röhögtem, ... (2011.04.10. 07:58) Romantica-csenel: A mikropénisz, a Béla meg a Dezső exe
  • -Tom-: @tesz-vesz: Köszönöm szépen. Azt hiszem, ez a legszebb bók, amit mostanában kaptam. Érzelmeket ki... (2011.03.07. 09:47) Óperabál - Lájv
  • tesz-vesz: @tomsawyer: keresőben találtam rá, minő meglepteés dátumot nem néztem nem érdekel az a szó, és má... (2011.03.05. 12:37) Óperabál - Lájv
  • -Tom-: @tesz-vesz: Azért valami nagyon érdekelne, Tesz-vesz. Remélem nem veszed sértésnek ezt a kommentet... (2011.02.23. 18:02) Óperabál - Lájv
  • -Tom-: @tesz-vesz: {nagyon nevet} Ne dicsérj! Elbízom magamat. :D Nem nagyon vagyunk egymásra ráhangoló... (2011.02.14. 10:40) Óperabál - Lájv
  • tesz-vesz: @tomsawyer: rohadt idegesítő vagy! kérdeztél vmit én mondtam h nem ebben nicsn semmi humoros! (2011.02.14. 09:47) Óperabál - Lájv
  • Utolsó 20

pontos gergely tájm

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2009.07.08. 18:19 gájricsi aranka

Sóher Lófej az új miniszterelnök-jelölt?!

 
Tudósítónk bebocsáttatást nyert a Sóher rezidenciára, ahol Lófej, a fitnesz és hashajtó nagymogul politikai terveiről adott átfogó, kampánybeszédnek is beillő tájékoztatást.
Lófej, akit a barátai csak Fricinek hívnak, egy taposógépen izzadva fejtette ki álláspontját  nézeteiről. Szerinte az elhízás államellenes tevékenység, minden kövér mocskos lázadó, és a legkisebb súlyfelesleg is a közösség elleni izgatás.
Csak a kisportolt, átlagsúlyú, Fricitápot fogyasztó férfi és nő lehet igaz hazafi és honleány!
 
Ezért drákói szigorral akar rendet tenni ebben a puhány zsírdisznóktól hemzsegő országban!
 - A cukor- csokoládé- és üdítőitalgyárakat dózerek gyalulják le, helyüket bevetik nátriumszegény sóval.
 -   Minden étteremben, falatozóban, lacikonyhában, lángossütőben stb. kizárólag Fricitápot lehet felszolgálni. Aki mást szeretne, azt azonnal letartóztatják!
 - Minden kövérre, túlsúlyosra, elhízottra és súlyfelesleggel rendelkezőre Frici átnevelő koncentrációs tábor vár, ahol lefogyasztják, ha beledöglik is!
 -   Akinek a  súlya átlépi a számára meghatározott ideális értéket, azt mindaddig eltiltják a közügyek gyakorlásától, amíg versenysúlyát vissza nem nyeri!
 -   Akiken nem fog sem a jó szó, sem a szigor, sem a torna, sem a Fricitáp, azokat statáriális bíróság ítéli kényszermunkára!
 -  A különösen veszélyes, államellenes tevékenységen ismételten tetten ért visszaesők kedvéért visszaállítják a halálbüntetést, melyet nyilvánosan hajtanak végre. 
Természetesen ezt kizárólag az ő duci barátai és barátnői érdekében csinálja. Hiszen nincsen nagyobb vágya, minthogy boldog, egészséges, sovány, kizárólag Fricitápot fogyasztó emberek vegyék körül országszerte. amerre csak jár.
Leendő miniszterelnökünk luxus konditermében ekkor megjelent a reménybeli försztlédi, Sóherné Tekla Péla  kezében egy letakart tálcával. A határozott politikus lekecmergett a taposógépről és remegő inakkal rogyott egy ebédlőasztalszerű valami mellé. A hű feleség szervírozta a könnyű uzsonnát: másfél kiló paprikás, abált kolozsvári szalonnát fehér kenyérrel, egy fél Mozart-tortát és egy liter Kőbányai Világost.Országunk Fricije szabadkozott, hogy nem invitált meg asztalához, de éppen diétázik.
Miközben Lófej a lájtos uzsonnát csipegette, a leendő első asszony ragadta magához a szót.
Véleménye szerint egy igazi öntudatos honleány legfőbb kötelessége, hogy alakját megőrizve, férjének mindig kívánatos társa maradjon.
Ezért a  napi 4 óra testedzés mellett kötelező a nagyköbcentis szilikon mellimplantátumok műtéti behelyezése minden 16 év feletti polgártársnő számára, csakúgy mint a szolárium, a hajfestés és a sminktetoválás.
Szintén kötelező minden várandós kismama számára az általa összeállított kismamatorna és étrend alkalmazása. Minden édesanyát köteleznek, hogy a szülés után két héttel érje el a fogantatás előtti testsúlyát. Aki ezt nem hajtja végre, annak gyermekét állami gondozásba kell venni, mivel anyja  képtelen jó példát mutatni neki, és a gyermek így nem lesz képes fitnesztársadalmunkba maradéktalanul beilleszkedni.
Sóher közben befejezte könnyű uzsonnáját és kegyesen megengedte, hogy tudósítónk feltegyen egy kérdést. Hétpróbás kollégánk Sóherék médiával kapcsolatos koncepciója iránt érdeklődött...Lófej lendületesen ecsetelte ötleteit. Szavaiból sütött a molett embertársai iránt érzett szeretet és aggodalom.
A közszolgálati és kereskedelmi tévécsatornákon futó műsorokban nem fordulhat elő súlyfelesleggel rendelkező szereplő, sem a reklámokban, sem a saját- sem pedig az importműsorokban. Naponta hatszor egy óra tévétorna. Napi négyszeri főzőműsor, ahol kizárólag a Fricitermékek minél hatásosabb alkalmazását mutatják be. Minden vasárnap, minden csatornán főműsoridőben nemzetünk Sóhere két órás buzdító beszédet intéz az ország népéhez. Utána pedig a Nagy Fogyás című tévévetélkedő legújabb epizódjait láthatják a nézők.
A nyomtatott sajtóban nagyjából ugyanilyen elvek mentén folyik majd a tájékoztatás. A minél tökéletesebb információáramlás érdekében azonban minden újságot a Diéta és a Fitnesz magazinba integrálnak. A napilapokat is.
Szerelmes hitvese boldog mosollyal bólogatott ura és parancsolója minden szavára. Hiba volt: kilátszott a fogsora...
Tudósítónkat azonban nem hagyta nyugodni egy dolog, ezért a leendő miniszterelnök haragjával dacolva feltette következő kérdését: mik a tervei Sóheréknek az internettel?
Az eddig nyájas és vendégszerető házigazda ekkor elvesztette legendás türelmét és felháborodva közölte, hogy a világháló az ördög műve!!! Ott őt nem tisztelik, munkásságát nemhogy nem ismerik el, de egyenesen kétségbe vonják!!!...Ő ezért, kizárólag kedves duci barátai érdekében az internetet az országban megszünteti és.....
Ekkor sápadtan, elkékült ajakkal a szívéhez kapott és összeesett. Tudósítónk emberbaráti szeretetből a mentők után a hullaszállítókat is kihívta. A mentők elvitték a hisztérikusan sikoltozó feleséget és az életjeleket nem mutató  férjet is, (mint később megtudtuk, a hullaszállítók dugóba kerültek, ezért késtek el a helyszínről).
Állapotuk lapzártakor még bizonytalan.
Duci barátaik a Sóher rezidencia kerítésénél különféle döglött állatokkal és tűkkel átszúrt vudu bábukkal biztosították együttérzésükről a megrendült családot...
 
A fejleményekről természetesen tájékoztatjuk kedves olvasóinkat.

32 komment

Címkék: fricitáp tekla péla sóher lófej


süti beállítások módosítása