másról

stemplik

2010 (1) ajánló (14) álarc nélkül (1) álom (2) álruhás túra (2) aranka (5) bak fitty (2) bannolás (2) báttyó dajdaj (1) báttyó szájjky (1) bebólint szidy (5) béla bátya (1) benő (1) benyeli urna (1) betegség (1) bevág bunda (5) bevág butellácska (4) blogger (2) bobipettinzon gyulus (2) borítékolás (1) bredpitt bandi (1) come back (1) csárlisín karcsi (1) csuporszáj jánuszka (2) dalhuszár gejl (2) davidson szindróma (1) délnyugat rozál (1) demokrácia (3) dezső (26) dimenzióváltás (1) disztópia (2) dubajozás (1) dzseneniszton julika (2) dzsordzsklúni béla (1) egzitpól (1) émivájnó ancsika (1) evelin (1) farok (4) fauszt (1) fidesz (1) figyelm (1) fricitáp (5) frustratio (1) gyomorrontás (1) győzike (1) gyülekezet (1) hájfelni májfolt (1) halivúd (1) helyreigazítás (1) hir (40) hit (1) hóth ratyi (1) hülyesztori (1) húsvét (1) ildi néni (1) interjú (1) isten (1) jakuza (1) jobbik (2) jolán (2) jövő (2) kamu rohadt (1) kanca pata (7) kéményseprő (1) királyi tv (1) kispacni állottpuna (1) klajudia (2) kommentelők (1) kórház (1) kormai misztika (2) közélet (3) kravács (6) krisztus (1) krueger emánuelle (1) kurvák (1) lajcsi papó (2) lajos (24) lakájmédia (1) ledér cedér (2) linzilohen rózsika (1) locsoló versek (1) maddie (1) malackaraj (1) mancika (2) matild (1) mese (1) mettyúvón ica (5) mihajéla (1) modell (2) mszp (1) navi (1) nedveczky lónyál (1) nemkő bráner (4) nokiás doboz (1) nyitobeszéd (1) nyitrai főmogul lapát (2) nyomuldegáz beó (1) odin (1) ojabun (1) oligarcha (1) operabál (2) orvos (1) pártok (1) pataky attila (1) pénis (1) pléhtoj (1) pöcshi ellenshég (1) polgárok (2) préták (1) prostitúció (1) pufi májk (1) puki csuka (2) rege adalfréd (2) romantica (10) rondaliba hoki (2) saga (37) seggbeteszi rita (3) senkilend tövismadarai (1) sóher lófej (7) szavazók (1) száz euró (1) szellemirtás (1) szerelem (11) szittya (2) szleng (5) szolgálati közlemény (1) szünet (2) tájgervúdsz tibi (1) tájmsz (6) társadalom (3) tekla péla (7) tervek (13) tipizálás (2) tódor (8) tótékolás (1) undok lecó (2) vágasi rés (2) válaszlevél (1) választás (1) választások (1) választók (1) varánusz pállottka (2) végbél (1) viktor (2) virág (1) vízperverz gyuri (1) voksolás (1) zene video (4) zsellér rocky béterv (6)

gájricsi

Gájricsi Dezső: Vadmagyar szkíta hazánkfija. Álbijonból frissen Hungárijába szakadt büszke honfitárs.(amúgy egy Tourette-szindrómás barom.) Amit/akit utál: Az Asszonyt (Maddie,akit csak így hív), a világot, Lajost, Klajudiát, Tódort, a ratyikat, az idegenszívűeket +Téged. Amit/akit szeret: a turulmadarat, a csodaszarvast, Csaba királyfit(csillagösvényestül-mindenestül), Árpád vezérünket nagyon, a Vereckei-hágót, a kerecsensólymot(de ez ugyanaz, mint a turul) árpádsávokat, íjászatot, kumiszt, Attilát Isten ostorát, (de a kardját is) őskutatást, mélymagyarkodást, a hét vezért, Leventét Hunort,Taksonyt, Zoltát, Vazult, Gézát, az árpádházi királyokat úgy amblok, na meg a többi Magunkfajtát. Lajosom: vadmagyar, de nem szkíta. Ez mindent elmond róla.

lászt csevej

  • -Tom-: @paneltigris 1: Kösz, hogy erre tévedtél Tigris :) (2011.04.11. 09:21) Romantica-csenel: A mikropénisz, a Béla meg a Dezső exe
  • paneltigris 1: Fogalmam sincs hogy keveredtem erre az oldalra, de beszarás volt a történet! Nagyon jót röhögtem, ... (2011.04.10. 07:58) Romantica-csenel: A mikropénisz, a Béla meg a Dezső exe
  • -Tom-: @tesz-vesz: Köszönöm szépen. Azt hiszem, ez a legszebb bók, amit mostanában kaptam. Érzelmeket ki... (2011.03.07. 09:47) Óperabál - Lájv
  • tesz-vesz: @tomsawyer: keresőben találtam rá, minő meglepteés dátumot nem néztem nem érdekel az a szó, és má... (2011.03.05. 12:37) Óperabál - Lájv
  • -Tom-: @tesz-vesz: Azért valami nagyon érdekelne, Tesz-vesz. Remélem nem veszed sértésnek ezt a kommentet... (2011.02.23. 18:02) Óperabál - Lájv
  • -Tom-: @tesz-vesz: {nagyon nevet} Ne dicsérj! Elbízom magamat. :D Nem nagyon vagyunk egymásra ráhangoló... (2011.02.14. 10:40) Óperabál - Lájv
  • tesz-vesz: @tomsawyer: rohadt idegesítő vagy! kérdeztél vmit én mondtam h nem ebben nicsn semmi humoros! (2011.02.14. 09:47) Óperabál - Lájv
  • Utolsó 20

pontos gergely tájm

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2009.05.19. 17:57 gájricsi dezső

7. rész A kerti party

A ködös Álbijonból üdvözlöm a lágy tavaszi hőhullámban lubickoló kedves távoli honfitársaimat. Képzavaros adjon' Istent mindnyájuknak!

 

Az Asszonnyal kivételes a mi kapcsolatunk, (Én a Maddie-t még álmomban is má’ csak így híjjom) nagyon européer módom viszonyulunk egymáshoz, a házasságunk apró döccenőjét követően is. Most épp' külön folytatjuk életünket, de egymás végtelen tisztelete megmarad - ahogy kell.

Szóval, a múltkor beugrottam egy kerti partyra, mert a hírnév átka, ha  óriási talentumú rendező-fenegyerek vagy, folyton reprezentálni kell. Szédelgem a rajongó nők gyűrűjében, amikor hopp’! Majd kiugrik a szívem! Hát az Asszony integet boldogan felém:

 -Gáj, a büdös lófasz forduljon meg körkörösen benned! Három kibaszott lépést nem tudok tenni, hogy az élveteg pederasztaként vigyorgó, ostoba pofádba ne botoljak!

Én is nevetve üdvözöltem az Asszonyt, aki most is fergetegesen nézett ki, és elbűvölő partnerének oldalán tündökölt.

-Asszony téged látni is felér egy hasi tífusszal, baszdmeg! Nekem elhiheted, a kis buzeráns Mohameddel ti vagytok az utolsók, akiket lesni akarok! A faszomért vettél már fel magadra, egy pináig érő  bengáli tigrist??!! Honnézelki?! És a kis buzi Dalai Lámád?!! Átütött a pisa a liberóján, baszod!

Az Asszony döbbentem vette szemügyre helyre modell partnerének ornátusát, hiszem kínosan érintette volna, a malőr - amennyiben valóban bekövetkezett.

-Baszod Gáj, aszed’ te vagy a 'BennyHill'?!! Most sem vagy vicces és ez már permanens, te pöcsfejű, állategészségügyi kóreset!  A Jézusnak nedves hatású bőrnadrágja van, ez egy 'Dócsegabbana', de te a faszomho' se értesz!

Ekkor legott eszembe ötlött az a hölgy, akivel intim liesonba keveredtem a mosdóban, cirka tíz perce, és aki lágyan duruzsolt a fülembe, miközben a herémet masszírozta. Úgy véltem gondolataim szabad asszociációját, és a végeredményét is, meg kell osztanom könnyed társasági csevely formájában az Asszonyékkal, ha már így összejöttünk:

-Asszony, baszod, a mosdóban miközben orrba-szájba kúrtam a Krisnád volt Pináját, rájöttem te még mindig rám pályázol! Ami nem csodálkozom, mert a fél világ így van vele…. Hja, a magyar férfiak virtusának híre van! Az én őseim végigkalandozták fél Európát, megfordultak a nyeregben lovaglás közben és bukfencezve lőtték szarrá, akit értek! És a férfiasságuknak ma is legendája van…akit egyszer magyar ölet, az sosem akar mást! De mért röhögteted ki magad ezzel a buzeráns, félvak makákó majommal, aki vizes gatyában, kívül hordja a faszát?!! Én mondjuk, előbb dugom meg, a 'Medveczkyilonkát,' mint téged, bár nagyjából egy halmaz vagytok, de van előtted azért perspektíva! A Fehér Kereszt Idősek Otthonában egy egész rahedli kan csak arra vár, hogy a bengáli tigrises pinádban bedzsaljál, és szétdobd az üszkösödő virágcsaidat! Jelentkezzél be, ahelyett, hogy féltékenységi rohamaidban 'Maryzsuzsi' imitátorként alázod itt magad, egy szál botoxban!

Az Asszony elvörösödött a lebukástól. Láttam elevenébe trafáltam, hiszem az igazság kimondása mindig fáj, de mindig megkönnyebbülést is jelent. Felszabadító érzés, ha végre szembesülhetünk vágyainkkal, és látjuk: a szerelem él, a szerelem mindent legyőz!

-Gáj, te szánalmas tehetségtelen eunuch! Röhögnék, ha volna rá két percem, hogy veled egyáltalán törődjek! Mit képzelsz te magadról?! Aszed’ te vagy 'Csányisanyi,' baszod?! Utánad keresztbe hugyoznak a nők, ha meglátnak?! A kutya se akar farbakúrni, te szánalmas latrina-orcájú galandféreg! Előbb erőszakolom meg a 'Delhuszadzsont' mint téged, te nyomorult! Takarodsz a magyarságoddal a retves lófaszba, már tízmillióan vallották magukat indiainak miattad, csak hogy ne tartozzanak veled egy nációba, te szánalomra méltó, faszorrú pojáca! Tirhulj az utamból, mert szájba hugyozlak, te barom! Bár, amilyen aberrált féreg vagy, még elélveznél itt nekem…!!

És sebbel-lobbal elvonultak... Én sejtelmesen mosolyogtam, hiszen tudom, nehéz szembesülni a forró érzelmek ilyen tengerével, mint amit az Asszony irányomban érez…még fel kell dolgoznia…


komment

Címkék: saga


süti beállítások módosítása